Welkom bij De Koornmolen
Camping ← Koornmolen
pijl kamperen Overnachten
pijl kamperen Privé sanitair
pijl kamperen Campers
pijl kamperen BOEK HIER
pijl kamperen Tarieven
pijl kamperen Er op uit agenda
pijl kamperen Plattegrond
pijl kamperen Zwembad
pijl kamperen Seizoen&Maandplaats
pijl kamperen Trekkershutten
pijl kamperen Groepstenten
Faciliteiten ←
pijl faciliteiten Receptie
pijl faciliteiten Zwembad- Revalidatie
pijl faciliteiten Bakkerij Koornmolen
pijl faciliteiten Wasserij service
pijl faciliteiten Fietsverhuur
pijl faciliteiten Gourmetpakket
pijl faciliteiten Brasserie 't Graanhuys
pijl faciliteiten Taverne t Middelpunt
pijl faciliteiten BeweegpuntBas
pijl faciliteiten Animatie
Zwembad← Koornmolen
pijl omgeving Info
pijl omgeving Gezondsheidscentrum
pijl omgeving Revalidatie - Therapie
pijl omgeving Aquasport Trainingen
pijl omgeving Openingstijden
pijl omgeving Abonnementsvormen
pijl omgeving Zwemmen
pijl omgeving Contact
pijl omgeving Zweminstituut
Bungalowpark ← Koornmolen
pijl groepen Bungalowtypes
pijl groepen Plattegrond
pijl groepen Omgeving
pijl groepen BOEK HIER
pijl groepen Langverblijf
pijl groepen Linnen & extra`s
pijl groepen Zwembad
Er op uit agenda

 

 

Salonboot Salsten/Rondvaartboot


In 2017 heeft Jachthaven Rottemeren vol trots de salonboot
"Salsten" HYBRID in gebruik mogen nemen! Dit schip daterend uit 1924
en gebouwd in Zweden, is een van de mooiste schepen in zijn soort. 
Het schip is aangedreven door een hybride motor, dit betekent dat het
grootste deel van de tocht electrisch (geruisloos) kan worden
gevaren zodat u optimaal kan genieten van de omgving.
Er zijn diverse mogelijkheden om naartoe te varen en verschillende arrangementendie u hier aan toe kan voegen.Locatie: Rottekade 2a/b,Zevenhuizen
Groeps/Bedrijfs Uitje, Molentocht + Rondleiding (2,5uur), Rondvaart Rotte + Arrangement (minimaal 2 uur),
Zondag 13.00uur Losse Kaartverkoop (1,5uur) 


Familiepark Plaswijkpark

Een ontzettend leuk park, waar de kinderen zich zowel binnen als buiten goed kunnen vermaken. Het is geschikt tot ongeveer 11 jaar, die vermaken zich er prima.In Speelwijck raak je nooit uitgespeeld; er is een grote speeltuin, verkeerstuin, havenspeeltuin en apenspeeltuin. Ook kun je mee met de boemeltrein, rondvaartboot of waterfietsen. Je kunt gekke bekken trekken met de apen en de roofdieren bespieden in Dierenwijck. Wil je even uitrusten van het spelen? In Wandelwijck vind je vast een mooie plek om te picknicken.
Tijd: van 10.00 tot 19.00 uur
Locatie: Plaswijckpark, Ringdijk 20 in Rotterdam
Kosten: 2 t/m 64 jaar € 12,00, 65+ € 8,00, honden € 8,00 (aangelijnd en alleen welkom op de verharde paden)Kinderen tot 14 jaar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene (18+)

 

In het Kinderboekenmuseum ontdek, beleef en maak je de mooiste verhalen. Spelenderwijs leer je er van alles over jeugdliteratuur en onderga je er magie van verhalen die van anderen én die van jou. Je ontmoet de leukste personages: van Rupsje Nooitgenoeg tot Dolfje Weerwolfje. Help jij Inktvraat te verslaan?
In het museum staan creatief omgaan met taal en het stimuleren van plezier in lezen en schrijven centraal. Ook vind je er prachtige originele boekenillustraties. Het museum is onderdeel van het Letterkundig Museum en ligt naast Den Haag Centraal. Naast de deur is ook een parkeergarage. Vanaf station of parkeergarage loop je in twee minuten naar het museum.
Tijd: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Gesloten met Nieuwjaar, 1e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaart, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag
Locatie: Prins Willem-Alexanderhof 5 in Den Haag
Kosten: t/m 1 jaar gratis, 2 t/m 6 jaar € 6,00, 7 t/m 18 jaar € 7,00,
Volwassenen 
€ 8,50, 65+ € 7,00

 

Gemeentemuseum Den Haag
Het gemeentemuseum heeft verschillende tentoonstellingen en collecties. Hoogtepunten zijn de moderne kunstcollectie vanaf de 19de eeuw tot heden, prentenkabinet, collectie instrumenten, stijlkamers en een uitgebreide verzameling glas, delfts aardewerk en keramiek. De modecollectie behoort tot de belangrijkste collecties ter wereld. Het museum biedt mogelijkheden voor rondleidingen. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar zijn er kindertours. Voor de jeugd van 12 tot 18 jaar zijn er wonderkamers waar ingegaan wordt op mode, muziek, kunstnijverheid en moderne kunst. Tijd: dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: Stadhouderslaan 41 in Den Haag
Kosten: entree € 13,50, jeugd t/m 18 jaar gratis 

 

Miniworld Rotterdam: waar een grote wereld klein is…
Hier wacht een wereld in het klein op jou. Wereldstad Rotterdam, haar haven en omliggende, prachtig Nederlandse landschappen. Een wereld vol met verhalen, vol verrassende (grappige) details, waar elke 24 minuten de nacht valt en duizenden lampjes in het donker fonkelen. Overal rijden treinen, auto’s en vrachtwagens.
M
et drukknoppen kan je zelf van alles in beweging zetten. Van hele kleine kippetjes tot aan een helikopter of een concert. En als je goed kijkt: de 27000 minibewoners beleven hier de gekste avonturen.
Tijd: woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Gesloten eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.
Locatie: Weena 745 in Rotterdam
Kosten: Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis, 3 t/m 12 jaar € 7,50 en Volwassene € 11,00

 

Sience Centre Delft
De wondere wereld van techniek gaat voor je open. Samen met TU-wetenschappers bouwt het Science Centre interactieve presentaties over TU-onderzoek. Doe mee en denk mee met de ontwikkeling! Bezoekers testen bijvoorbeeld hun eigen zweefvliegtuig of bouwen de auto van de toekomst. Het hele jaar zijn er interessante workshops. Het vernieuwde Mineralogisch-Geologisch-Museum is hier ook onderdeel van. In dit museum is een prachtige collectie kristallen, ertsen, fossielen en mineralen te zien. Met een rondleiding kom je alles te weten over deze collectie.
Tijd: maandag gesloten, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: Mijnbouwstraat 120 in Delft
Kosten: prijzen zijn altijd vanaf prijzen, vrijblijvend en onder voorbehoud.
Kinderen € 4,00, Volwassene € 7,00
  

Chabot Museum
In het Chabot Museum zijn de belangrijkste collecties van de schilder en beeldhouwer Hendrik Chabot (1894-1949) te bewonderen. Hij was een Nederlandse expressionist. Zie hier prachtige schilderijen, beeldhouwwerken en tekeningen. Het werk van zowel kunstenaar als leermeester is terug te zien. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de expressionistische stroming. Tijd: dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 16.30 uur, zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Locatie: Museumpark 11 in Rotterdam Kosten: kinderen tot 12 jaar gratis, volwassenen € 6,50, Vereniging Rembrandt € 2,00, CJP”/CKV € 2,25, Museumkaart/Rotterdampas gratis